Един от най-известните полски ясновидци Кшищоф Яцковски направи смразяващо кръвта предсказание. В канала

...
Един от най-известните полски ясновидци Кшищоф Яцковски направи смразяващо кръвта предсказание. В канала
Коментари Харесай

Ясновидец: Апокалипсис и Третата световна идват, крийте се в България!

Един от най-известните полски ясновидци  Кшищоф Яцковски  направи смразяващо кръвта предсказание. В канала си той от време на време насочва апела: Поляци, бягайте в България и Румъния!

Екстрасенсът е един от най-известните в Европа. Той предвещава най-страшното – същински Апокалипсис и Трета международна война. Единствените страни, които няма да бъдат наранени от протичащото се, са точно Румъния и България. Те ще бъдат най-безопасни и е добре всеки, който желае да оцелее, да се скрие в тях.

Яцковски е прочут с мрачните си прогнози. Той предвеща с акуратност тежката икономическа рецесия в Европа. На 15 септември 2008 банкрутът на Лемън Брадърс трансформира пророчествата във факт.

Полякът стана извънредно прочут в страната си, а и в целия свят, откакто през 2003 година излезе като победител от шампионата за ясновидци, проведен от японската телевизия Asahi. През същата година стана изключително известен в родината си около съдействието си с полската полиция и присъединяване в телевизионното предаване Експериментът ясновидец, предаван от един от най-големите тв канали Polsat. През 2011 година беше публично зает от прокуратурата в Краков като специалист по делото за убийството на 23-годишна студентка.

Най-смразяващото кръвта знамение полякът прави през 2009 година. Запитан кой ще е идващият президент, всички чакат отговорът да е още веднъж от настоящия Лех Качински. Яцковски обаче споделя: Няма го Лех Качински. Не знам за какво. Той спи. На 10 април 2010 година президентът Качински дружно със брачната половинка си и част от политическия хайлайф на Полша умира в самолетна злополука в Смоленск. Президент става неговият конкурент Бронислав Коморовски.

Кшищоф Яцковски  прави своята прогноза в 10 минутен клип. В него той приказва за себе си в трето лице и поучава съотечествениците си по какъв начин да постъпят в обстановка на нова световна война. В него е упоменато къде поляците могат да намерят избавление, в случай че избухне Трета международна война.

Думите му, които през днешния ден се повтарят от всеки поляк, гласят:

Бягайте в Румъния и България, бягайте в Румъния и България, бягайте в Румъния и България!

В контекстa към клипа гадателят изяснява от къде се е родил апелът му. Той разяснява, че не желае да плаши никого и не вещае, че следва нищо ужасно. Яцковски единствено споделя какво би станало, в случай че се случи злополука или въоръжен спор и къде ще е най-безопасно за сънародниците му. Въпреки това самият факт, че той знае тази информация от 2008-ма година насам, а я споделя със света точно в този момент, буди терзание.
Източник: 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР